VDO Kienzle 1318

VDO Kienzle 1318
Код: VDO Kienzle 1318
Достапност: На залиха
14.150 ден.
Количина: Додади во кошничка
Овој тахограф е во согласност со директивата на ЕУ 3821/85. (Исто така, достапен е и во не-ЕУ верзија)

Карактеристики:
  • Регистрира во дијаграмски табели, вклучува податоци за брзина и растојание, време на возење, работното време и паузи, а исто така регистрира вртежи во минута (опционално)
  • Брзина и вртежи во минута (опционално) се прикажува во аналогна форма.
  • Автоматско запишување на време за возење.
  • Интерфејс со оптички податоци за пренос на податоци
  • Различни предните панели (кружни, правоаголни)
  • Позадинско осветлување со луминисцентни покажувачи.

Ве интересира нешто повеќе за VDO Kienzle 1318?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...