Следење во живо

Објавено од tahografi 26/05/2015 0 Коментари GPS Решенија,

СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО

  •  Секунда по секунда следење на Вашите возила
  •  Прилагодливи карти на целиот свет
  •  Четири типови на мапи - OpenStreet, Google, Bing и Yahoo maps.
  •  Брз преглед - на целата флота на возила
  •  Детали за возилата - Податоци за статус на возило, брзина и момантална адреса за секое возило

 

ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ОД НАШИТЕ СЕРВЕРИ ЗА ДА СЕ ЛОГИРАТЕ

http://app.tahografi.mk    http://beta.tahografi.mk

Loading...
Loading...
Loading...