Ресетирај
Цена
Брендови
Категории
VDO Ленти
VDO Демо куфер
Залиха

Тахографи

DLK Pro Download Key Ново
DLK Pro Download Key Се користи од многу транспортни компании. Управа за сообраќајна инспекц..
21.948 ден.
DLK Pro TIS-Compact S (EE) Специјално развиен за користење во земјите од Источна Европа на Македо..
28.500 ден.
DTCO® 3.0 ACTIVE - Последна генерација на дигитални тахографи Вашите предности на пр..
35.117 ден.
Карактеристики: ..
12.000 ден.
Tachograph Reading Tachoreader Basic Ново
Tachograph Reading Tachoreader Basic Уред за преземање на податоци од сите тахографи што се доста..
14.160 ден.
TachoScan Software Ново
Инело е софтверска фирма која го има нај добриот софтвер за анализа и чување на податоци од диги..
7.800 ден.
THE WORKSHOPTAB 2 Ново
Сите функции при рака и безжични Максимална мобилност преку безжично поврзување со периферни ур..
0 ден.
​Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и..
2.000 ден.
Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и ..
13.000 ден.
Овој тахограф е во согласност со директивата на ЕУ 3821/85. (Исто така, достапен е и во не-ЕУ верзиј..
14.150 ден.
VDO Kienzle 1319 поставува нови стандарди во поглед на перформансите, технологијата и дизајнот. Рег..
14.900 ден.
TMTCO 1324 modular EC tachograph sets standards in performance, technology and design thanks to its ..
16.600 ден.
Loading...
Loading...
Loading...