VDO KIENZLE

Прикажи:
Подреди по:
​Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и..
2.000 ден.

Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и ..
13.000 ден.

Овој тахограф е во согласност со директивата на ЕУ 3821/85. (Исто така, достапен е и во не-ЕУ верзиј..
14.150 ден.

VDO Kienzle 1319 поставува нови стандарди во поглед на перформансите, технологијата и дизајнот. Рег..
14.900 ден.

TMTCO 1324 modular EC tachograph sets standards in performance, technology and design thanks to its ..
16.600 ден.

Loading...
Loading...
Loading...