Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Аналогни тахографи

Карактеристики: ..
12.000 ден.
​Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и..
2.000 ден.
Компактен дизајн во комбинација со микропроцесор - контролирана обработка на измерените вредности и ..
13.000 ден.
Овој тахограф е во согласност со директивата на ЕУ 3821/85. (Исто така, достапен е и во не-ЕУ верзиј..
14.150 ден.
VDO Kienzle 1319 поставува нови стандарди во поглед на перформансите, технологијата и дизајнот. Рег..
14.900 ден.
TMTCO 1324 modular EC tachograph sets standards in performance, technology and design thanks to its ..
16.600 ден.
Loading...
Loading...
Loading...