Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Одржување на дигитални тахографи

Овие картички за чистење се идеални за возила кои работат во средини каде што има многу прашина. Во ..
300 ден.
Честото внесување на нечисти и масни возачки картички во дигиталните тахографи нанесуваат маснотии н..
180 ден.
Loading...
Loading...
Loading...