Обука

Обука за возачи

Обука за возачи

tahografi 22/04/2015 0
Обука за возачи, за користење на Continental VDO дигиталните тахографи. Почитувани, Компанијата Тим-Про Интер од Скопје како официјален партнер на...
Повеќе
Обука за контролори во инспекциски тела

Обука за контролори во инспекциски тела

tahografi 21/04/2015 0
Обука за контролори во инспекциски тела Почитувани,   Компанијата Тим-Про Интер од Скопје како официјален партнер на VDO за Македонија организира с...
Повеќе
Loading...
Loading...
Loading...