Тахографи блог

Обука за контролори во инспекциски тела

Обука за контролори во инспекциски тела

tahografi 06/02/2024 0
Обука за контролори во инспекциски тела Почитувани,   Компанијата Тим-Про Интер од Скопје како официјален партнер на VDO за Македонија организира с...
Повеќе
Обука за возачи

Обука за возачи

tahografi 06/02/2024 0
Обука за возачи, за користење на Continental VDO дигиталните тахографи. Почитувани, Компанијата Тим-Про Интер од Скопје како официјален партнер на...
Повеќе
Подесувања

Подесувања

tahografi 26/05/2015 0
ПОДЕСУВАЊА Прилагодување на извештаите Возилата Вработените Информации на возилата Подесување на точките од интерест Подесување на географс ...
Повеќе
Одржување

Одржување

tahografi 26/05/2015 0
ОДРЖУВАЊЕ Превентивно одржување Целосен увид на трошоците поврзани со флотата на возила Употреба на горивото и неговата потрошувачка Следење на ...
Повеќе
Диспечерство

Диспечерство

tahografi 26/05/2015 0
ДИСПЕЧЕРСТВО   Овозможено е диспечерите да ја знаат точната локација на секое возило од флотата. Ова им помага да се најде рачно или автоматски најб...
Повеќе
Сигнали и известувања

Сигнали и известувања

tahografi 26/05/2015 0
СИГНАЛИ И ИЗВЕСТУВАЊА Е-маил или СМС нотификации Нотификација за надминување на брзини Алерти за влез или излез од географски зони Алерти за пос...
Повеќе
Извештаи

Извештаи

tahografi 26/05/2015 0
ИЗВЕШТАИ Прилагодливи по датумски опсег и возило во графички приказ или во табеларен приказ Експорт на извештаите во Excel, PDF или Е-маил Сумарн...
Повеќе
Следење во живо

Следење во живо

tahografi 26/05/2015 0
СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО  Секунда по секунда следење на Вашите возила  Прилагодливи карти на целиот свет  Четири типови на мапи - OpenStreet, Google, Bing...
Повеќе
Брошури / Каталози

Брошури / Каталози

tahografi 30/04/2015 0
  Почитувани, превземете ги потребните брошури и каталози за да може подетално да се запознаете со дел од нашите производи.         .  ...
Повеќе
Софтвер / Ажурирање

Софтвер / Ажурирање

tahografi 24/04/2015 0
  Почитувани, на оваа страна може да го превземете потребниот софтвер или да превземете ажурирање за истиот.     ...
Повеќе
Loading...
Loading...
Loading...