Софтвер / Ажурирање

Објавено од tahografi 24/04/2015 0 Коментари

 

Почитувани, на оваа страна може да го превземете потребниот софтвер или да превземете ажурирање за истиот.

        

Име на софтвер Тип Опис Јазик Верзија Големина  


       

DLK Pro Family Update 3.0.1

Softwar­e/Updates

English

German

06/2019 31.29 MB  Превземи


       

Version 2.5.0 for DLK Pro Download Key, DLK Pro TIS Compact, DLK Pro TIS Compact (E.E), DLK Pro Inspection­ Key

Softwar­e/Updates

 

2015 24.21 MB  Превземи

 


 


 


 


 


 


 

Version 1.22.27 for TIS Compact II, TIS Compact III, TIS Compact (EE), Inspection­key, Downloadke­y II 

Softwar­e/Updates

English

German

08/2013 15.46 MB Превземи

 


 


 


 


 


 


 

 


 

Loading...
Loading...
Loading...