Картичка за чистење на дигитални тахографи

Картичка за чистење на дигитални тахографи
Код: A2C59513382
Достапност: На залиха
300 ден.
Количина: Додади во кошничка
Овие картички за чистење се идеални за возила кои работат во средини каде што има многу прашина. Во вакви средини, колку повеќе картички користите, толку повеќе осигурувате дека вашиот тахограф ќе има чисти контактни површини и подолг животен век.

Со една ваква картичка се чистат двата слота на тахографот. Инструкциите за користење се отпечатени на самата опаковка.

Овие картички може да се користат и во другите удери за читање на картички (Пример: download terminal, мобилни читачи за картички и тн.)

Сетот за чистење на тахограф содржи 12 картички, секоа спакувана посебно. (Цената се однесува на една картичка)

Ве интересира нешто повеќе за Картичка за чистење на дигитални тахографи?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...