THE WORKSHOPTAB 2

Ново THE WORKSHOPTAB 2
Код: 2910002727600
Достапност: На залиха
0 ден.
Количина: Додади во кошничка
  • Сите функции при рака и безжични
  • Максимална мобилност преку безжично поврзување со периферни уреди
  • Комплетна проверка на тахографот со итна онлајн обработка на податоци
  • Едноставна и дигитално контролирана тест низа (волшебник за калибрација)
  • Интегрирана проверка на GNSS и DSRC, како и документација за бројот на печат на KITAS, особено за новиот DTCO 4.0
  • Проверка на веродостојност со јасна споредба на новите и старите измерени вредности веднаш по мерењето
  • Модуларен дизајн, приспособлив опсег на функции
  • Заштеда на време за сите тест операции

Ве интересира нешто повеќе за THE WORKSHOPTAB 2?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...