Тахографски картички

Тахографски картички
Достапност: Пред-нарачка
500 ден.
Количина: Додади во кошничка

Картичките за само за обука на возачи и менаџери на возен парк на демо тахограф - не се за реално возење.

Четири различни чип картички

  • Возачката картичка ги сочувува активностите на возачот, настаните, грешките и промените на возило.
  • Компаниската картичка дава овластување податоците за возилото да се симнат од масовната меморија.
  • Контролорската картичка им овозможува на властите да пристапат до податоците за правни цели.
  • Картичката за работилници има функција за калибрација на DTCO® - и исто така може да се користи како картичка драјвер за тестирање и инспекција.

 Валидноста на картичката може да се разликуваат во зависност од регионот во кој се користи и сите релевантни регулативи мора да се почитуваат.
 The different tachograph cards and their key features are described below:

Company card

 
 

The company card is a tachograph cardvalid for 5 years and serves to protect company-related data in digital
tachographs.
Key features of the company tachograph card:
Stores the employer’s download activities
Enables the display, printing out and downloading of company-related data
Compatible with all digital tachographs
Issued by the authorities of EU member states


Control card

 

The control card is a tachograph cardvalid for 2 years and identifies the control officer. It enables the display, printing out and downloading of all stored data.
Key features of the control tachograph card:
The control officer’s key for accessing the mass memory of digital tachographs
Stores the activities of control bodies with date and time
Compatible with all digital tachographs
Issued by the authorities of EU member states
  

Driver card

The driver card is a personalised tachograph cardvalid for a max. of 5 years.
Key features of the driver tachograph card:
Stores driver activities
Storage period: the last 28 working days
The driver tachograph card is personal and must remain in the driver’s possession
Compatible with all digital tachographs
Issued by the authorities of EU member states


Workshop card

The workshop card is a tachograph cardvalid for 1 year and puts the digital tachograph in calibration mode. It is therefore the key to tachograph calibration.
Key features of the workshop tachograph card:
Personalised for the technicians in the calibration centre
PIN protected
Stores calibration activities relating to digital tachographs
Compatible with all digital tachographs
Issued exclusively to authorised technicians at VOSA approved calibration centres

Ве интересира нешто повеќе за Тахографски картички?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...