Сензор за температура, едно-полен, заедничко заземјување, M14 x 1.5

Сензор за температура, едно-полен, заедничко заземјување, M14 x 1.5
Код: 232-011-017-032D
Достапност: На залиха
2.800 ден.
Количина: Додади во кошничка

За мерење на различни работи (нафта, вода, воздух) во конекција со електрични дисплеи / ECU. Некои сензори се заземјени. Други сензори не се заземјени, односно заземјувањето е со посебна врска. Температурните сензори можат да бидат опремени со соодветен предупредувачки контакт со цел да се прикаже кога е постигнато ограничување на температурата, како и спроведување на континуирано мерење.

Типови на температура во палета на производи вклучуваат сензори:
Без предупредувачки контакт, заедничка основа или изолирано враќање со предупредувачки контакт, заедничка основа

 


Шифра
Точка на префрлање [ °C ]
L [ mm ]
Ø [ mm ]
Големина на навој

232-011-017-032D
120 ± 3
29
 
10
 
M14 x 1.5

 

Ве интересира нешто повеќе за Сензор за температура, едно-полен, заедничко заземјување, M14 x 1.5?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...