DTCO® 2.1 active

DTCO® 2.1 active
Бренд: VDO
Код: 1381 - основна шифра, детални шифри во описот на производот
Достапност: На залиха
44.990 ден.
Количина: Додади во кошничка


DTCO® 2.1 ACTIVE - Идна генерација на дигитални тахографи


Вашите предности на прв поглед

  • Два автоматски читачи на чип-картичка за снимање на податоци за возачот и совозачот
  • Брзина е снимена точно и минута по минута пресметка на возење и одмор во согласност со правилото на една минута што е многу корисено за компаниите.
  • Поддржува далечинско симнувања на податоци од возачот и возилото (на пример, преку DLD Wide Range) за едноставно архивирање согласност со законите
  • Континуирано прикажување на екранот на преостанатото време на располагање за возење и потребниот период за одмор 
  • Снимање на податоците за локација на возила преку GPS (опционално функција со дополнителен GeoLoc модул)
 

        Шифра                            Опис
 

1381-2070400001    DTCO® 2.1 active SCANIA 24V

1381-2050100011    DTCO® 2.1 active DAF 24V ADR

1381-1070100045    DTCO® 2.1 active EVOBUS 24V

1381-0110100001    DTCO® 2.1 active IVECO DAILY 12V from ’06

1381-0110100002    DTCO® 2.1 active IVECO DAILY 12V before ’06

1381-0070000038    DTCO® 2.1 active IVECO DAILY 12V k-line

1381-2070100002    DTCO® 2.1 active IVECO 24V ADR

1381-2050000028    DTCO® 2.1 active MAN 24V ADR

1381-2070000067    DTCO® 2.1 active MB ACTROS 24V ADR

1381-001000029      DTCO® 2.1 active MB SPRINTER 12V

1381-201000021      DTCO® 2.1 active MB ACTROS 4 24V ADR

1381-2050300005    DTCO® 2.1 active RENAULT 24V ADR

1381-2050300006    DTCO® 2.1 active RENAULT 24V ADR

1381-4210309003    DTCO® 2.1 active Universeel 24vADR Can Z1

1381-4210309004    DTCO® 2.1 active Universeel 24vADR No Can Z1

1381-2210309003    DTCO® 2.1 active Universal 24vADR Can Z2

1381-2210309004    DTCO® 2.1 active Universeel 24vADR no Can Z2

1381-0210209003    DTCO® 2.1 active UNIVERSEEL 12V CAN

1381-0210209004    DTCO® 2.1 active UNIVERSAL NO CAN

1381-201000019      DTCO® 2.1 active VOLVO 24V ADR FM/FH

1381-2010000020    DTCO® 2.1 active VOLVO 24V ADR FL

1381-2010300002    DTCO® 2.1 active VOLVO 24V ADR FE/FL

1381-0120000021    DTCO® 2.1 active VW 12V CRAFTER

 


 

Ве интересира нешто повеќе за DTCO® 2.1 active?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...