DLKPro TIS Compact (EE)

DLKPro TIS Compact (EE)
Код: A2C59514673
Достапност: На залиха
28.500 ден.
Количина: Додади во кошничка

DLK Pro TIS-Compact S (EE)

Специјално развиен за користење во земјите од Источна Европа на Македонски Јазик, DLKPro TIS-Compakt (ЕЕ) може да се користи за
превземање на податоци, архивирање и како решение за управување со податоци, Исто така е идеален за мобилни контроли
на прекршоци.

Опремен е со сериски 6 пински интерфејс за дигитални тахографи, интегриран читач на картички и USB интерфејс,
DLKPro TIS-Compact S (EE) овозможува директно и брзо превземање на податоци од дигиталните тахографи и SMART тахографите како и тахографските картички од првата и втората генерација.
плус брз и безбедно трансфер на податоците на компјутер.

Мобилниот уред DLKPro TIS-Compact S (EE) е во големина сличен на мобилен телефон со 2.2" TFT екран на допир, кој овозможува 
брз преглед на превземените датотеки и преглед на прекршоците по европските регулативи. На екранот исто така се 
покажуваат и потсетници за редовно превземање на податоци од картичка или масовна меморија од дигиталните тахографи, 
информации за наполнетоста на батеријата и капацитетот на меморијата.


Уредот DLKPro TIS-Compact S (EE) поседува извонредна сигурност на податоци, благодарение на својот интегриран читач на SD картичка;
копија од податоците може да се создаде во секое време на надворешна SD картичка.

DLKPro TIS-Compact S (ЕЕ) не бара напојување за симнување податоци тахограф или за
пренос на податоци на компјутер, тоа е секогаш подготвена за употреба во возило и на компјутерот. Интегрираната батеријата на 
полнење е потребна само за симнување податоци картичка возачот и прикажување на податоците на екранот.

Со користење на придружниот софтвер, податоци може да се визуелизира, архивираат и да се испечатат или префрлат на компјутер. 
Ова ви дава на пример,преглед на работни времиња и времето за одмор, вредноста на брзината и прекршоците во секое време.

DLKPro TIS-Compact S (EE) е идеален за самовработени шофери и мали флоти со до 5 возила и 10 возачи. Предности

 • Превземање, архивирање и управување со податоци, плус контрола на прекршоци се во еден уред
 • Исполнувањето на законската обврска за легално преземање на податоците од операторите на флота
 • Исполнувањето на законската обврска за правните лица за архивирање на податоците од возен парк
 • Симнување на податоци од масовна меморија и картичка на возач од сите дигитални тахографи
 • (компатибилен со сите 12V и 24V уреди)
 • Податоци преземете директно од картичката на возачот преку интегриран читач на чип-картичка
 • Практичен 2.2 "TFT екран на допир за оценување на возилото и возачките активности
 • прикажување на прекршоци, статусот на преземањето, нивото на наполнетост на батерија на полнење и во моментот капацитетот на меморијата
 • Дополнителни LED за прикажување на статусот на преземањето, плус звучен сигнал кога ќе заврши преземањето
 • Потсетник за потребните преземања
 • Проверка на дигитален потпис на преземените датотеки
 • Едноставно архивирање на податоци од масовната меморија и картичката на возачот на посебен систем дискови, со графички поддршка
 • Визуализација на податоци, на пример, активности возачот (време на возењето, работното време и за одмор), вредности за брзина, настани, грешки и извештаи за прекршоците на компјутер.
 • Извоз на податоци за други PC апликации
 • Исписи на картичката на возачот и масовната меморија
 • Не е потребно надворешно напојување за преземања на податоци од дигитален тахограф  и евалуација на компјутер
 • Меморија за околу 6.000 тримесечни преземања
 • 2 GB меморија
 • Брз пренос на податоци од дигиталниот тахограф со компјутерот, благодарение на
 • USB интерфејс со голема брзина
 • Корисникот го конфигурира почетниот екран
 • Достапен на Македонски јазик
 • Еден уред е за 5 возила и 10 возачи
 • Пакетот содржи
 • DLKPro TIS-Compact (EE)
 • Сеопфатен софтвер за Клучни конфигурации, визуелизација на податоци,
  евалуација и архивирање на клучните податоци
 • USB продолжен кабел
 • Книга за брз старт (печатена) и Упатство за користење (дигитално во уредот)
 • Системски барања
 • Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista or Windows XP,
 • со тековните услужни пакети
 • Слободна USB порта на компјутерот

View data on the Key


Detailed view of existing and due downloads


Evaluation of the speed dataDLK Pro TIS-Compact (EE) with 6-pin
and high-speed USB interface

Ве интересира нешто повеќе за DLKPro TIS Compact (EE)?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...