Ресетирај
Цена
Брендови
Залиха

Опрема за тестирање

CTC II Компакт тест компјутер ви овозможува да извршите калибрација и поставување на параметри на ан..
122.300 ден.
Современите возила со широк опсег на електронски контролираните уреди претставуваат специјален преди..
67.000 ден.
Ролери за инспекција на тахограф на комерцијални возила до 13 тона осовински товар. Овој ролер го им..
402.000 ден.
Loading...
Loading...
Loading...