TachoScan Software

Ново TachoScan Software
Код: TachoScan
Достапност: На залиха
7.800 ден.
Количина: Додади во кошничка

Инело е софтверска фирма која го има нај добриот софтвер за анализа и чување на податоци од дигитални и аналогни тахографи во Европа.

  • Потсетник за превземање на податоци од вазачи и од возила
  • Потсетник за регистрација на возила
  • Потсетник за калибрација на тахограф
  • Анализа на прекршоци
  • Повеќе од 40 најразлични извештаи
  • Автоматсо издавање на потвди за одмор и пауза.
  • Автоматко превзимање на податоци од возачи и возила преку GPRS модем вграден во возилото дирекно во софтверот.

Комлетно решешени за целиот возен парк и за вработените возачи.

Повеќе од 30 инспекциски тела од европска унија го користатат секојдневно за контрола  во своите земји меѓу кои Германија, Словенија, Норвешка, Полска, Франција, Италија итн.

Мора да се напомене и дека софтверот е комлетно на македонски јазик.

Со купување на софтверот следи еднодневна обука за основните чекори за користење на софтверот.

Софтверот може да го превземете на следниов линк.

Напомена: Ве молиме да не' контактирате за да ви испратиме хардверски клуч со кој ќе можете да го користите овој софтвер.

Ве интересира нешто повеќе за TachoScan Software?


Вашето Име:


Вашиот Email:


Поставете Прашање:

Внесете го кодот во полето подолу:
Loading...
Loading...
Loading...