Диспечерство

Објавено од tahografi 26/05/2015 0 Коментари GPS Решенија,

ДИСПЕЧЕРСТВО

 

Овозможено е диспечерите да ја знаат точната локација на секое возило од флотата. Ова им помага да се најде рачно или автоматски најблиското возило. Севкупниот резултат е намалување на потрошувачката на гориво и намалување на употреба и абење на возила преку ефикасно рутирање.

Loading...
Loading...
Loading...