Сигнали и известувања

Објавено од tahografi 26/05/2015 0 Коментари GPS Решенија,

СИГНАЛИ И ИЗВЕСТУВАЊА

  • Е-маил или СМС нотификации
  • Нотификација за надминување на брзини
  • Алерти за влез или излез од географски зони
  • Алерти за посета на точки од интерест
  • Алерти за статус на моторот
  • Блокада на мотор
  • Број на патници
  • Опционално: Комуникација помеѓу возачи и централа
Loading...
Loading...
Loading...