Подесувања

Објавено од tahografi 26/05/2015 0 Коментари GPS Решенија,

ПОДЕСУВАЊА

  • Прилагодување на извештаите
  • Возилата
  • Вработените
  • Информации на возилата
  • Подесување на точките од интерест
  • Подесување на географс
Loading...
Loading...
Loading...