Одржување

Објавено од tahografi 26/05/2015 0 Коментари GPS Решенија,

ОДРЖУВАЊЕ

  • Превентивно одржување
  • Целосен увид на трошоците поврзани со флотата на возила
  • Употреба на горивото и неговата потрошувачка
  • Следење на ниво на гориво
  • Читање на одометар
Loading...
Loading...
Loading...